RIJNMOND BIG BAND SHOW

DENNIS VAN AARSSEN, CATALIJNE EN FRANKLIN BROWN & MAXINE

Een swingende avond met de bekende muziek uit The Great American Songbook van Frank Sinatra, Ella Fitzgerald, Michael Bublé; kom genieten bij de Rijnmond Big Band Show.

Voor de vijfde keer is Theater aan de Schie gastheer van dit muzikale swingfeest, waarbij de toegang gratis is. Nederlandse topartiesten als Dennis van Aarssen, Catalijne, Franklin Brown & Maxine nemen u mee naar de muziek van toen, die samen met de West Coast Big Band springlevend wordt gemaakt. Presentator en initiator is Bart Nolles.

Neem een kerstcadeau mee
U mag gratis aanwezig zijn, maar bezoekers wordt verzocht een kerstcadeautje voor een kind mee te nemen, die we daags na de show zullen verspreiden door de regio onder kinderen voor wie het krijgen van een kerstcadeau niet vanzelfsprekend is. In de foyer van Theater aan de Schie staat een grote kerstboom, waar de cadeaus worden verzameld. Wij vragen u op het cadeau te zetten of het voor een jongen of een meisje is en in wat voor leeftijdscategorie het valt. Aan het einde van de avond hopen we zoveel mogelijk kerstcadeau’s ingezameld te hebben.

Let op: er worden tv-opnames gemaakt. De Rijnmond Big Band Show is met kerst te zien op TV Rijnmond en te beluisteren op Radio Rijnmond.