Rijnmond Big Band Show binnen paar uur ‘uitverkocht’

De Rijnmond Big Band Show is zondag binnen een paar uur ‘uitverkocht’. ‘s Ochtends rond 08:00 uur konden liefhebbers gratis hun kaartjes bemachtigen voor deze avond vol met bekende muziek in het Theater aan de Schie in Schiedam. Zo’n drie uur later waren alle 800 tickets de deur uit.
Op dinsdag 12 december barst de Rijnmond Big Band Show los. Op deze avond is bekende muziek te horen uit The Great American Songbook van Frank Sinatra, Dean Martin, Ella Fitzgerald, Michael Bublé en nog veel meer artiesten.
“Zo snel is het nog nooit gegaan”, reageert presentator en initiator Bart Nolles. “Het is bizar en hartverwarmend. Blijkbaar slaat het aan.”

Reservelijst

Nolles werkt aan een reservelijst. Mensen die toch nog graag naar de Big Band Show willen gaan, kunnen zich inschrijven. Als er dan nieuwe tickets vrijkomen, door afzeggingen, kunnen zij alsnog een kaartje bemachtigen.
Gezien de grote vraag roept Nolles mensen met tickets op zich af te melden wanneer zij onverhoopt niet bij de show kunnen zijn. “Als je om wat voor reden dan ook niet meer kunt, meld dit dan bij Theater aan de Schie”, zegt hij. “Het is zonde als er lege plekken overblijven. We maken het liefst zo veel mogelijk mensen blij.”